У Броварах невідомий нападає на вулиці на домашніх тварин

image
26 Квітня 2024, 21:07
Поділитися:

Днями в соцмережах містяни почали скаржиться на невідомого чоловіка, який на вулиці з ножем нападає на домашніх тварин. Хто він, чому так робить читайте в нашому матеріалі.

19 квітня в першій половині дня пані Катерина разом із чоловіком та своїм песиком Пирогом йшли Алеєю кохання, що на вул. Чорних Запорожців. До їх улюбленця підбіг один із двох песиків невідомого чоловіка. Після того як Пиріг гавкнув, до нього з ножем почав наближатися власник тварини.

«За метр від мене він дістає кишеньковий ніж і з ненавистю каже: «Зараз я його провчу», – зазначає пані Катерина.

Налякана та розгублена жінка забрала свого домашнього улюбленця та відійшла, а її чоловік почав заспокоювати розлюченого незнайомця. На цьому все і закінчилося. Однак, аби уберегти інших, жінка вирішила розповісти про ситуацію в соціальних мережах. І недарма. Як з’ясувалось, цей чоловік уже досить відомий у Броварах серед власників тварин.

За словами очевидців, чоловік неодноразово намагався напасти на тварин із ножем, електрошокером та навіть зброєю.

«Мені зателефонувала жінка й каже, що саме цей чоловік на вул. Чорних Запорожців вистрілив у її песика. Тваринку транспортували у ветклініку, однак через отримане поранення вона померла», – зазначає пані Катерина.

Згодом до пані Катерини зателефонували й мешканці під‘їзду, де мешкає невідомий.

«Власник, у якого винаймає житло невідомий ( назвем його Павло,- авт.), сказав, що квартиру він проплатив до липня. Чолов’яга немісцевий. Ніхто не знає, звідки він. Подейкують, що він був колись масажистом. Коли й чому він переїхав у Бровари – невідомо. Знаємо тільки, що його звати Павло. Деякі люди кажуть, що він вітається, спілкується, тобто він не повністю асоціальний. Але те, що він кидається і погрожує собакам, і те, що в нього є з собою ніж, пістолет і шокер – це 100%. Тобто, це питання часу, коли чийсь хвостик постраждає від нього», – зазначає пані Катерина.

Очевидці кажуть, що Павло поводиться дивно і з власними двома песиками.

«Я бачила як він підійшов до кав’ярні, взяв серветки, витер руки й віддав ці серветки собаці. Собака з’їла. Дуже дивний», – розповідає мешканка міста Ірина.

«Я, слава Богу, тільки чула про нього від людей, які гуляють із песиками. Зі мною ще не було такого спілкування. Але я його бачу щодня», – зазначає очевидиця Юлія.

Містяни також стверджують, що нашкодити чоловіку ніхто не хоче, однак відповідні органи мають  звернути увагу, позаяк щодня на вулицях міста перебуває безліч тварин, які можуть постраждати від цього чоловіка.

Читайте також:

У Літках із палаючого будинка врятували літню жінку. ФОТО
У Києві судитимуть адвоката, який на смерть збив військовослужбовця з Броварів
У Броварській громаді 8-річний школяр тероризує однокласників: його батьки проблему ігнорують
Броварчани організували кокаїновий бізнес: розкрито деталі

Джерело: Трибуна – Бровари