У Броварах дві родини, які постраждали внаслідок падіння вертольота, виїхали на лікування за кордон

image
20 Січня 2023, 12:37
Поділитися:

20 січня 2023 г. 12:22

Вчора, 19 січня, у Броварах дві родини постраждалих, які знаходилися в опіковому центрі, були відправлені на лікування за кордон. Ще кілька постраждалих готуються до виїзду.

Про це, як передає KВ, повідомив міський голова Броварів Ігор Сапожко.

Підписуйтесь на “КиївВладу”

“Вчора дві родини постраждалих, які знаходилися в опіковому центрі відправлені на лікування за кордон. Зараз знаходяться в одній з клінік Львова, готуються до перельоту в Австрію. Це Оксюти Надія (мама), донька Аліса та Дереки Сергій (тато) та донька Аня”, – повідомив міський голова Броварів Ігор Сапожко.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

Також зазначив, що готуються до виїзду з Київського опікового центру Бреус Олена (мама) з донькою Олександрою та Ющенко Анна.

Залишаються в Київському опіковому центрі до остаточного рішення лікарів Бондарчук Ірина з донькою Владиславою та Людмила Мотас – бухгалтер садочка. Їх теж готові прийняти за кордоном після остаточного вердикту медиків.

Як стало відомо, транспортування та переліт до Австрії постраждалих знаходиться під контролем Міністерства охорони здоров’я України та особисто міністра Віктора Ляшка.

Нагадаємо, внаслідок трагедії у Броварах Київської області в лікарнях залишаються 16 людей, шестеро з яких діти. Зокрема у Броварській лікарні перебуває 2 хлопчиків та 4 жінки.

Читайте: Авіакатастрофа у Броварах: стало відомо про ще одну жертву на борту гелікоптера, опитано понад 2 тисячі свідків

Фото: Ігор Сапожко

КиївВлада

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона