У Броварах безкоштовно вивозитимуть опале листя | Трибуна

image
8 Вересня 2020, 18:38
Поділитися:

Задля поліпшення екологічної ситуації в місті та збереження довкілля в Броварах запроваджують безкоштовну послугу з вивезення опалого листя. Про це сьогодні оголосила Броварська міськрада.

Для цього користувач послуги має зібрати листя в мішки та/або пакети, зателефонувати до контактцентру міськради та залишити заявку на вивезення сміття. У БМР акцентують, що в мішках має бути тільки листя, без побутових відходів та гілля.

Телефони цілодобової Інформаційно-довідкової служби «Контактцентр»:

(04594) 6-11-11;(067) 483-43-68;(093) 170-82-92.

До уваги мешканців приватного сектору!З метою поліпшення екологічної ситуації в місті та збереження довкілля…

Опубліковано Броварська міська рада Вівторок, 8 вересня 2020 р.

Нагадаємо, тиждень тому на сайті Броварської міської ради з’явилася петиція з пропозицією запровадити в місті програму з вивезення листя і гілок. У документі авторка тексту посилалася на досвід Боярки, де таке вивезення зорганізоване.

Ініціаторка петиції також зазначила, що восени зростає число випадків спалювання листя. Попри законодавчу заборону та шкоду диму для екології і здоров’я людей, таким чином жителі утилізовують свій непотріб.

Фото – Ангеліна Козлова, © «Трибуна-Бровари»

Читайте також

Містяни просять запровадити в Броварах програму вивезення листя та встановити світлофор на вул. С. Москаленка – нові петиціїПаліїв сміття та листя «ловитиме» робоча група, створена на постійній основіКуди подіти листя та сміття в приватному секторі: майстерклас. ФОТО

Перегляди публікації: 33

Джерело: Трибуна – Бровари