У Броварах батьків і дітей опитають, чи потрібні святковості до Дня останнього дзвоника і випускного вечора – Трибуна

image
30 Травня 2022, 14:04
Поділитися:

Навчальний рік у переважної більшості учнів Броварської громади завершується завтра, 31 травня. Про це під час оперативної наради повідомила начальниця управління освіти і науки Оксана Мельник.

За словами начальниці управління освіти і науки, 4 заклади вже завершили навчання 27 травня. Ще одна школа завершить навчання 3 червня. Проте в більшості навчальних закладів освітній процес завершиться завтра, 31 травня. Нагадаємо, навчання в Броварській громаді відбувається онлайн.

Згідно з розпорядженням начальника Броварської районної військової адміністрації Павла Проскочила, органи місцевого самоврядування району мають самі вирішити: дозволити чи заборонити проведення Останнього дзвоника і випускного вечора в школах своїх громад під час дії воєнного стану.

На думку начальниці управління освіти і науки, проводити урочистості з нагоди Останнього дзвоника не варто: їх можна замінити онлайн-зустрічами або ж святкуванням у невеликих групах. До того ж, за словами  Оксани Мельник, до них не звертався жоден керівник навчального закладу щодо офіційного проведення урочистостей з нагоди Дня останнього дзвоника.

Чи варто проводити в школах святковості з нагоди Дня останнього дзвоника та випускні вечори – для ухвалення остаточного рішення вчителі цікавитимуться думкою дітей і батьків. Таке розпорядження надав міський голова.

Якщо вони виявлять бажання – урочистості відбудуться, але з дотриманням заходів безпеки воєнного часу – без скупчення людей, зазначив Ігор Сапожко.

Читайте також

Майстер-клас від бійців ССК «Булат» – фінішний акорд у благодійному марафоні «Будь у формі з БроДобро»
У дитсадках Броварів безкоштовно харчуватимуться діти військовослужбовців ЗСУ і тероборони
У Броварах перейменували 32 вулиці та провулки. Як це було
Зарплату освітянам врегулюють: міський голова Броварів закликав економити бюджетні кошти
Три дитячі садочки в Броварах відновлять роботу з наступного тижня

Джерело: Трибуна – Бровари