У Борисполі завершився весняний комісійний огляд доріг

image
25 Квітня 2019, 22:56
Поділитися:

Інспектори відділу безпеки дорожнього руху провели весняний комісійний огляд автомобільних доріг національного, міжнародного та місцевого значення, вулиць та доріг міста Бориспіль, а також залізничних переїздів. Огляд проводився в два етапи: підготовчий та практичний. Про це повідомляє Патрульна поліція Борисполя.

Під час підготовчого етапу інспектори визначили склади комісій, склали спільні графіки комісійних обстежень. Також до складу комісій залучили представників Служб автомобільних доріг, комунальних організацій та органів місцевого самоврядування.

В ході практичного етапу поліцейські перевірили загальний стан дорожньо-транспортної мережі: покриття проїзної частини після зимового періоду року, технічні засоби організації дорожнього руху (у тому числі облаштування залізничних переїздів).

Виявлені недоліки відображені в актах огляду. Також під час комісійного огляду патрульними складено 29 адміністративних матеріалів у сфері безпеки дорожнього руху. Видано 8 вимог на усунення недоліків вулично-шляхової мережі, які безпосередньо впливають на безпеку дорожнього руху.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Джерело: Газета «ВІСТІ» – Бориспіль. Новини. Інформація. Реклама