У Борисполі запрацював бісквітний комплекс Roshen

image
4 Липня 2019, 19:39
Поділитися:

У продажу з’явилася продукція Roshen на упаковці якої зазначена адреса виробництва місто Бориспіль, вулиця Привокзальна.

Але офіційно про запуск фабрики у Roshen не повідомляли. Однак на запитання журналістів представники компанії відповіли, що підприємство зараз на етапі запуску виробництва, перша партія товару з нових потужностей надійшла в продаж кілька місяців тому.

Про це повідомляє Liga.net.

«Зараз на фабриці працює понад 100 осіб. Протягом двох років планується збільшення штату до 500 співробітників. При виході комплексу на повну потужність загальна чисельність співробітників повинна досягти 1 100 осіб», – повідомили в Roshen.

На бісквітному комплексі в Борисполі працює дві лінії: лінія по виробництву крекеру «Hi Day» потужністю близько 1 т печива на годину і лінія, на якій проводиться печиво «Есмеральда» з новим смаком і печиво «Karolina». Вихід фабрики на повну потужність запланований до кінця 2020 року.

Продукція з Бориспільського бісквітного комплексу буде поставлятися в усі країни присутності Roshen, додали в прес-службі корпорації.

Нагадаємо, що Roshen бажає викупити землю на якій розміщена фабрика. На даний час фабрика сплачує орендну плату за землю близько 150 тис. грн на місяць. За рік це 1 млн 800 тис. грн. За нормативною оцінкою, ця земля коштує близько 50 млн грн. Для визначення реальної ціни міська влада проводитиме експертну оцінку.

Відомо, що не всім депутатам міської ради Борисполя подобається ідея із продажу землі, багато хто виступає проти цього пояснюючи це особистою неприязню до власника корпорації Петра Порошенка.

Також Виконком Бориспільської міської ради судиться з кондитерської корпорацією Roshen. Згідно з рішенням Господарського суду Київської області від 10 квітня, виконком просить суд визнати укладену додаткову угоду до договору про пайову участь при будівництві «Бісквітний комплексу» Рошен у Бориспільському районі. Натомість Господарський Суд Київської Області повідомив про те, що кондитерська корпорація Roshen подала зустрічний позов до виконавчого комітету Бориспільської міської ради.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Джерело: Газета «ВІСТІ» – Бориспіль. Новини. Інформація. Реклама