У Борисполі загрозлива ситуація із захворюванням на кір. Влада вживатиме жорсткі заходи.

image
1 Квітня 2019, 16:20
Поділитися:

На нараді у міського голови 1 квітня порушувалося питання вакцинування проти кору. Міські медики налаштовані рішучі, адже ситуація із захворюванням на кір є дуже загрозливою.

«У Борисполі є багато невакцинованих дітей, і винні в цьому перш за все їхні батьки. Тож ми не маємо іншого виходу, ніж впровадити жорсткі заходи, щоб не допустити епідемії кору у місті, тому спільно з управлінням освіти ми розробляємо алгоритм дій. Зокрема, всі довідки на участь в змаганнях, поїздках, санаторно-курортне лікування будуть видаватися лише вакцинованим дітям. Це жорсткі міри, але в нас немає інших важелів впливу. Кір – це дуже небезпечне захворювання для дітей і дорослих», – наголосив директор Бориспільського міського центру первинної медико-санітарної допомоги Євгеній Черенок.

За його словами, готується прес-конференція з приводу роботи щодо недопущення епідемії кору. На початку тижня відбудеться нарада, де обговорюватиметься план дій.

«Наша держава проблему із кором не вирішує, тут, на місцях, нам потрібно об’єднатися і зняти напругу із кором», – підсумував Черенок.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Джерело: Газета «ВІСТІ» – Бориспіль. Новини. Інформація. Реклама