У Борисполі відсутня стратегія зі збереження і відновлення зелених насаджень, – “свободівець” Верес

image
15 Вересня 2020, 18:08
Поділитися:

15 сентября 2020 г. 18:05

Однією із найсуттєвіших проблем міста Бориспіль є екологія. Крім того, що там відсутня стратегія по збереженню і відновленню зелених насаджень, єдиний бориспільський парк дозволяють забудовувати.

Про це в інтерв’ю KV розповів депутат Бориспільської міської ради від ВО “Свобода” Олег Верес.

“Наразі проблем дуже багато. Зокрема, екологічних. Але, наприклад, проблему сміттєзвалища має вирішити будівництво сміттєпереробного заводу. Бориспіль має єдиний парк, але влада злочинно дозволяє забудовувати і його рештки. Ні старі, ні хворі, ні молоді дерева ніхто не обліковує і не доглядає. Відсутня стратегія по збереженню і відновленню зелених насаджень. Натомість, багато ділянок передбачених під зелені зони, місцева влада, маніпулюючи містобудівною документацією, роздає в приватні руки під будівництво різних об’єктів”, – каже він.

в Телеграм

За його словами, через центральну вулицю міста щоденно проїздить десятки тисяч транзитних автівок, що негативно впливає на якість повітря, яким дихають мешканці.

“Підприємці намагаються будувати свої об’єкти вздовж Київського Шляху. Наявність нормальної окружної дороги виведе значну частину транспорту за межі міста і дозволить розвивати бізнесові об’єкти не лише в центрі”, – закінчив він.

Нагадаємо, як раніше писала KV, відкриття “ринку землі” та збільшення земельного податку змусили дрібних фермерів пророкувати своє зникнення під ударами конкурентів з іноземним капіталом. ВО “Свобода” впевнена, що єдиним покупцем землі має стати держава, щоб вберегти від розпродажу найцінніший національний ресурс.

Читайте: Олег Верес: “Свобода” – це не тільки про мову і націоналізм, а ще й про захист українців”

Фото: соцмережі

КиевVласть

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона