У Борисполі відкрився новий супермаркет міжнародної мережі

image
21 Січня 2020, 16:48
Поділитися:

Є міста, які славляться історичними та архітектурними пам’ятками, є такі, що відомі потужними підприємствами чи інноваційними підходами у розвитку інфраструктури або пишаються своїми озерами і парками, а Бориспіль стає впізнаваним великою кількістю супермаркетів на головній вулиці Київський Шлях.

Поки мешканці очікують відкриття анонсованої Фори в районі Сільгосптехніки, то на вул. Київський Шлях, поблизу Олесницького озера, відкрився супермаркет мережі «SPAR».

Новий супермаркет має невелику площу, але в ньому можна придбати необхідні продукти на кожен день: овочі, фрукти, бакалію, м’ясні і борошняні вироби. Крім того, тут готують каву та продають випічку власного виробництва.

Довідка. SPAR  – велика міжнародна мережа продовольчих магазинів, що нараховує понад 12000 супермаркетів у всьому світі. Мережа заснована у 1932 році в Нідерландах як добровільна мережа бакалійників, що згуртувалися під єдиним брендом у відповідь на появу великих торгівельних мереж. Сьогодні на території 11 міст України працює 33 магазини під вивіскою SPAR. Запорукою успіху компанія вважає якість і свіжість продуктів, різноманітність асортименту товарів, доступні ціни та європейський рівень обслуговування.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Джерело: Газета «ВІСТІ» – Бориспіль. Новини. Інформація. Реклама