У Борисполі відбувся триденний тренінг «Молодіжний працівник»

У Борисполі відбувся триденний тренінг «Молодіжний працівник»
14 Травня 2024, 16:08
Поділитися:

З 10 по 12 травня у Першому молодіжному центрі Борисполя управління молоді та спорту організувало та провело триденний тренінг «Молодіжний працівник» для тих, хто хоче стати фахівцями по роботі з молоддю. До тренінгу долучилося шістнадцять учасників. Курс відвідали як молоді люди, так і представники місцевого самоврядування. 

«Програма «Молодіжний працівник» — це насамперед можливість для людини, яка починає свою роботу з молоддю, зрозуміти саму її суть і основи, — розповідає начальник управління молоді та спорту Вікторія Шевц. — Програма створена міністерством молоді та спорту для ефективного розвитку кадрового потенціалу в молодіжній роботі. Тренінг «Молодіжний працівник» зазвичай спрямований на розвиток навичок у сфері роботи з молоддю, включаючи комунікаційні навички, планування заходів, роботу з конфліктами та психологічну підтримку. Він допомагає учасникам стати більш компетентними та ефективними в роботі з молодіжними групами. Таку програму управління молоді та спорту проводить втретє і на цьому ми не збираємося зупинятися». 

Проводила заняття голова правління асоціації молодіжних працівників та працівниць України Марина Попатенко. За її словами, навчальна програма була базовою та розрахована на широку цільову аудиторію. Спочатку розглядали, хто такі молоді люди та які в них потреби, на яких засадах формується молодіжна політика, чим вона відрізняється від молодіжної роботи. Також були практичні вправи та вивчення суті молодіжного працівника та його професійних компетентностей. Далі учасники мали змогу застосовувати ці знання на практиці.

У Борисполі відбувся триденний тренінг «Молодіжний працівник»

У Борисполі відбувся триденний тренінг «Молодіжний працівник»

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Джерело: Газета «ВІСТІ» – Бориспіль. Новини. Інформація. Реклама