У Борисполі відбулися змагання юних стрілків

image
5 Грудня 2019, 17:36
Поділитися:

Усі дев’ять закладів загальної середньої освіти Борисполя взяли участь в особисто-командному чемпіонаті м. Бориспіль із кульової стрільби з пневматичної гвинтівки.

Захід присвячувався Дню Збройних сил України, його проводило міське управління освіти і науки разом з Бориспільським центром спорту та ФЗН. Активну участь у проведенні чемпіонату взяли також клуб військової підготовки «Spotter» та ГО СК «Бориспіль-Спорт». У стрілецькому тирі цієї установи і змагалися хлопці і дівчата — любителі влучної стрільби із 9-11-х навчальних класів. Нагадаємо, що згідно із регламентом склад кожної команди був мінімальний: 2 юнаки та 1 дівчина.

У підсумку командна перемога за трійкою стрілків із загальноосвітньої школи № 6. На другому місці команда з НВК «Гімназія «Перспектива». Трійку призерів у командному заліку замкнули спортсмени НВК ім. К. Могилка.

У особистому заліку серед дівчат тріо переможців склали старшокласниці: Марина Ткаченко ( ЗОШ №1), Анна Кашкалда ( ЗОШ № 6) та Таранченко Валерія (НВК «Гімназія «Перспектива)».

У юнаків три призери показали однаковий результат. Однак за кількістю «вагомих влучень» переможцем чемпіонату серед юнаків став гімназист Даніїл Іваненко. Срібна нагорода у старшокласника ЗОШ № 6 Михайла Громихіна, Мартинюк Кирило із ЗОШ № 8 на третьому місці.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Джерело: Газета «ВІСТІ» – Бориспіль. Новини. Інформація. Реклама