У Борисполі відбулася операція «Ліквідація стихійної торгівлі»

image
27 Квітня 2020, 21:06
Поділитися:

«Вісті» писали про заяву начальника міського відділу контролю за благоустроєм Рустама Хамракулова про заплановану операцію «Ліквідація стихійної торгівлі» в Борисполі.

Так, у понеділок, 27 квітня, працівники відділу розпочали робочий день із ліквідації незаконної торгівлі на вулицях Нижній Вал і Київський Шлях поблизу ринку «Центральний», де вишикувалися продавці. 

«Переважно незаконно торгують особи похилого віку, які запевнюють,  що вийшли  перший раз. Люди в медичних масках, але розташувалися дуже щільно, попри рекомендації штабу боротьби з коронавірусом»,  —зазначається на офіційній Фейсбук-сторінці відділу контролю за благоустроєм. 

Працівники відділу спільно з інспекторами Батальйону патрульної поліції Борисполя провели роз’яснювальну бесіду про заборону торгівлі в непередбачених для цього місцях, про  дотримання санітарно-епідеміологічних норм. Після продавці поспіхом покинули місця торгівлі, уникаючи адміністративної відповідальності.
Нагадаємо, що з 17 березня є чинною нова редакція Кодексу про адміністративні правопорушення. Кодекс доповнено статтею 44-3, яка встановлює відповідальність за порушення правил карантину. Штрафи становлять від  17 до 34 тис. грн для громадян і від  34 до 170 тис. грн – для посадових осіб. 

У Борисполі відбулася операція «Ліквідація стихійної торгівлі»У Борисполі відбулася операція «Ліквідація стихійної торгівлі»У Борисполі відбулася операція «Ліквідація стихійної торгівлі»

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Джерело: Газета «ВІСТІ» – Бориспіль. Новини. Інформація. Реклама