У Борисполі презентують кампанію з оцифровування туристичних пам’яток Київщини

image
18 Грудня 2019, 14:31
Поділитися:

Керівництво Київської обласної державної адміністрації збереться в аеропорту «Бориспіль» задля презентації результатів та досягнень кампанії популяризації туристичного потенціалу регіону

Захід відбудеться у п’ятницю, 20 грудня, об 11:00 на території Міжнародного аеропорту «Бориспіль» (конференц-зала на 4-му поверсі терміналу «D»), з метою представлення результатів оцифровування туристичних пам’яток Київщини, а також популяризації туристичного потенціалу Київської області.

Дана кампанія проводилась у рамках Програми залучення інвестицій та поліпшення інвестиційного клімату в Київській області на 2019-2021 роки.

Участь у заході візьмуть керівники районних адміністрацій, представники туристичних та економічних департаментів регіонів Київщини, а також експерти-картографи, фотографи Google та інші фахівці, що долучилися до програми з оцифровки туристичної сфери на Київщині.

Презентація стане унікальним майданчиком, на якому представники влади, експерти у своїх сферах та жителі області матимуть можливість долучитись до обговорення та подальшого розповсюдження інформації про визначні місця мальовничої Київщини.

Формат заходу дозволить не лише дізнатись про результати кампанії, долучитись до перегляду промо-роликів про туристичні місця Київщини, а також, не залишаючи територію проведення заходу, побувати в музеях, храмах та монастирях, побачити міста та містечка Київщини з висоти пташиного польоту завдяки технологіям віртуальної реальності.

Для акредитації представників ЗМІ прохання надіслати свої дані на електронну пошту [email protected] з темою листа «Презентація результатів оцифровки туризму Київщини». Контакт для довідок: +380663480072, Віталій Салтиков.

 

Програма заходу

10:30-11:30 – Реєстрація та вітальна кава

11:30-11:40 – Відкриття презентації

11:40-12:10 – Презентація результатів кампанії з оцифрування туристичних пам’яток Київської області

12:10-12:30 – Нагородження переможців конкурсу на найкращого місцевого експерта Київської області

12:30-13:00 – Ознайомлення з віртуальними турами

(function(d, s, id) {
var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];
if (d.getElementById(id)) return;
js = d.createElement(s); js.id = id;
js.src = “http://connect.facebook.net/ru_RU/sdk.js#xfbml=1&version=v2.6”;
fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);
}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Джерело: Новини – Київська обласна державна адміністрація