У Борисполі правоохоронці затримали торговця наркотиками (відео)

У Борисполі правоохоронці затримали торговця наркотиками (відео)
19 Січня 2023, 15:05
Поділитися:

19 січня 2023 г. 15:04

У Броварах Київської області працівники патрульної поліції зупинили з метою перевірки громадянина, у якого виявили наркотичні засоби. Правоохоронці встановили, що канабіс, амфетамін, ЛСД та екстазі чоловік купував у Telegram-каналі та надалі збував шляхом закладок.

Про це, як передає KВ, йдеться в повідомленні пресслужби ГУ Нацполіції в Київській області.

Підписуйтесь на “КиївВладу”

“Днями в місті Бориспіль працівники патрульної поліції зупинили з метою перевірки громадянина, у якого виявили наркотичні засоби. Згодом правоохоронці Бориспільського управління поліції Київщини на місці події вилучили у 29-річного місцевого мешканця канабіс”, – йдеться в повідомленні.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

Також під час проведення обшуку за місцем проживання чоловіка поліцейські виявили наркозілля, амфетамін, 46 марок з ЛСД, понад 20 пігулок екстазі та електронні ваги.

Правоохоронці встановили, що вказані речовини правопорушник придбав у Telegram-каналі та шляхом закладок збував наркозалежним особам. Зловмисника затримано та поміщено до ізолятора тимчасового тримання.

За фактом незаконного придбання та зберігання з метою збуту особливо небезпечних наркотичних засобів та психотропних речовин, слідчі повідомили про підозру зловмиснику (ч. 2 ст. 307 ККУ). Фігуранту загрожує до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Нагадаємо, поліція Київщини за одну добу у Бучанському районі затримала двох наркодилерів. У зловмисників вилучено понад 40 згортків з канабісом та амфетамін.

Читайте: Правоохоронці повідомили про підозру трьом спільникам, які збували кокаїн та канабіс у столиці та області

Фото: скріншот відео

КиївВлада

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона