У Борисполі побільшало «чуків»

image
24 Червня 2019, 18:40
Поділитися:

На плановій нараді у Бориспільського міського голови Анатолій Федорчук представив нового керівника патрульної поліції Дмитра Гладчука.

Новопризначений керівник патрульної поліції висловив вдячність за підтримку, зазначивши, що позиціонує себе як конструктивну людину, готову до співпраці і відкриту до спілкування.

За його словами, вже є певні напрацювання щодо покращення роботи патрульної поліції. Втім, підкреслив, в Борисполі оперативна обстановка спокійніша, ніж в Кривому Розі.

Міський голова побажав новопризначеному успіхів і жартома згадав улюблений мем секретаря міської ради Ярослава Годунка.

«Ярослав Миколайович часто говорив, що в Борисполі багато «чуків». Наразі додався ще один. Не випадково кажуть, що думка матеріальна», — сказав Анатолій Федорчук.

Присутні жарт сприйняли позитивно. Відомо, що прізвища ключових керівників міста мають спільний український суфікс – чук (Федорчук, Корнійчук, Гопанчук, Аврамчук, а тепер і Гладчук), що не раз узагальнюється окремими особами, коли мова йде про владу міста у негативному контексті.

Нагадаємо, 26-річний уродженець Буковини Дмитро Гладчук розпочав службу в патрульній поліції в Чернівцях. Був патрульним на лінії, обіймав посаду старшого інспектора відділу моніторингу. Довівши фахові і організаторські здібності, був призначений керівником патрульної поліції в Кривому Розі, де ніс службу до цього часу.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Джерело: Газета «ВІСТІ» – Бориспіль. Новини. Інформація. Реклама