У Борисполі нова завідуюча підстанції екстреної допомоги

image
14 Січня 2020, 15:08
Поділитися:

25-річна завідуюча Бориспільської підстанції Броварської станції екстреної медичної допомоги Київського обласного центру екстреної допомоги Світлана Карпенко призначена на посаду 6 грудня 2019 року.

«Я місцева, тож для мене бориспільці є рідними. Багато молодих лікарів відпрацьовують тут свої три роки і їдуть шукати кращої зарплати. Для мене головне – робота на Бориспільщині», — розповіла я «Вістей» завідуюча.

До речі, заступників у Світлани Карпенко поки немає і не передбачається, тож усі питання стосовно роботи Бориспільської підстанції екстреної допомоги керівниця вирішує самотужки. 

Досьє. Світлана Василівна Карпенко — 1994 року народження, після закінчення Гірської ЗОШ навчалася в НМУ імені О.О. Богомольця на лікувальному факультеті. Отримувала спеціалізацію «лікар медицини невідкладних станів» у Національній медичній академії післядипломної освіти ім. П.Л. Шупика. Проходила інтернатуру та лишилася працювати в рідному Борисполі на станції екстреної медичної допомоги лікарем невідкладних станів. 

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Джерело: Газета «ВІСТІ» – Бориспіль. Новини. Інформація. Реклама