У Борисполі нарешті спіймали серійного крадія автомобільних колес

image
13 Грудня 2022, 17:29
Поділитися:

Фото з місця подій

Сьогодні, 13 грудня, до Бориспільського управління поліції Київщини надійшло два повідомлення про крадіжки коліс із автівок

Про це повідомляє інформаційний портал “Моя Київщина” з покликанням на спільноту “Поліція Київської області” у Facebook.

Правоохоронці встановили, що протягом ночі в місті Бориспіль поблизу однієї з багатоповерхівок невстановлена особа викрала з автівок Kia та Peugeot колеса із зимовою гумою. 

Провівши низку заходів, оперативники встановили місцезнаходження викраденого майна та влаштували засідку. Під час завантаження коліс до авто співробітники карного розшуку затримали зловмисника. Ним виявився 25-річний раніше судимий місцевий житель. Порушника поміщено до ізолятора тимчасового тримання.

Також поліцейські перевіряють фігуранта на причетність до вчинення аналогічних правопорушень на території району.

За фактом крадіжок, вчинених в умовах воєнного стану, слідчі розпочали досудове розслідування [ч. 4 ст. 185 ККУ]. Крадію загрожує до 8 років ув’язнення.

Нагадаємо, що напередодні до поліції Борисполя зателефонувала схвильована жінка та повідомила, що її рідний брат, який має розлади пам’яті, пішов із дому та не повернувся.



Читати “Моя Київщина” у Facebook




Джерело