У Борисполі клієнти Укргазбанку стали жертвами аферистів

image
18 Грудня 2019, 18:45
Поділитися:

18 грудня з’явилася інформація про те, що з банківських карток клієнтів Укргазбанку з невідомих причин зникли кошти.

Так, мешканець Борисполя Сергій Миколайович Ткаченко повідомив, що в ніч з 17 на 18 грудня він став жертвою шахраїв: із його банківської карти, емітованої Укргазбанком, були списані кошти у сумі 600 грн. Чоловік написав заяву до Бориспільського відділу поліції і дізнався, що він не один, наразі відомо про кілька десятків постраждалих від шахрайських дій бориспільців.

Начальник сектору моніторингу Бориспільського відділу поліції ГУНП в Київській області Бучок Аліна підтвердила «Вістям» факт втрати коштів з банківських карт клієнтів Укргазбанку. За її словами, станом на 16 годину 18 грудня вже звернулися до поліції та написали заяви 10 осіб. Попередні результати розслідування будуть відомі через 5-7 днів.

Важливо! Якщо ви є тримачем карти Укргазбанку, перевірте залишок на ній та рух коштів. У випадку виявлення невідомих трансакцій на рахунку, повідомте ваш банк та зверніться до поліції.

Підозрілі дзвінки. Днями стало відомо про дзвінки шахраїв клієнтам інших банків.

«Я мало не втратила кошти з банківської карти, — розповіла редакції пані Людмила, — мені зателефонував чоловік, який представився працівником служби безпеки Приватбанку та повідомив, що мою карту буде заблоковано через спробу невідомих зняти кошти і порадив підійти до банкомату та чекати дзвінка з інструкціями. Коли я відповіла, що знаходжуся поряд із відділенням Приватбанку та зайду для консультації, він занервував і зірвався на крик».

Людмила звернулася до колл-центру Приватбанку, де їй порадили не надавати інформації щодо банківської карти чи рахунку стороннім особам, а у разі отримання подібних дзвінків повідомляти номер, з якого телефонували, працівникам банку або колл-центру.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Джерело: Газета «ВІСТІ» – Бориспіль. Новини. Інформація. Реклама