У Борисполі частково відремонтують освітлення на вулиці Київський шлях

image
13 Серпня 2021, 18:03
Поділитися:

13 августа 2021 г. 18:01

У місті Бориспіль по вул. Київський Шлях на ділянці від вул. Глібова до вул. Володимира Момота капітально відремонтують освітлення. В рамках ремонту, зокрема, встановлять нові електроопори та LED світильники. Міська влада як замовник цих робіт заплатить за них 10 млн гривень одеському ТОВ “К-Енерджи Україна”.

Як стало відомо KV з оголошення електронної системи публічних закупівель ProZorro, 11 серпня 2021 року головне управління житлово-комунального господарства виконавчого комітету Бориспільської міськради уклало з ТОВ “К-Енерджи Україна” (*) договір на проведення капітального ремонту зовнішнього електричного освітлення по вул. Київський Шлях на ділянці від вул. Глібова до вул. Володимира Момота в Борисполі. Ціна договору склала 10,03 млн гривень.

Конкуренцію ТОВ “К-Енерджи Україна” в тендері склали ТОВ “Беті” та ТОВ “ВілКом Монтаж”, пропозиції яких були вигідніші за ціною, але їх відхилили через невідповідність тедерним вимогам.

в Телеграм

За умовами договору, “К-Енерджи Україна” до 31 грудня 2021 року повинно обрізати дерева, замінити опори освітлення, шафи керування і проводи, встановити нові LED світильники, прокласти підземні кабелі, облаштувати тротуари та засіяти газони.

Відмітимо, проектно-кошторисну документацію для проведення цього капремонту на замовлення головного управління житлово-комунального господарства виконкому Бориспільської міськради за 197,24 тис. гривень повинно було підготувати ТОВ “ТК Проект” (**) до кінця травня 2021 року. На 13 серпня 2021 року звіт про виконання цього договору у системі ProZorro не опубліковано.

Капремонт освітлення на вул. Київський шлях проводиться в рамках виконання комплексної програми “Підвищення енергоефективності та розвитку житлово-комунальної інфраструктури і комунального майна Бориспільської міської територіальної громади на 2021-2023 роки” (рішення Бориспільської міськради від 24 грудня 2020 року №52-3-VIII).

Читайте: За благоустрій території Бориспільської ОТГ заплатять майже 17 млн гривень

Згідно з даними аналітичної системи Youcontrol, ТОВ “К-Енерджи Україна” зареєстровано в 2017 році в Одесі. Засновники – Дмитро Антонов і Ігор Желясков. Директор – Денис Крук.

За даними Clarity Project, за результатами участі у публічних закупівлях ТОВ “К-Енерджи Україна” уклало 88 договорів на 68,62 млн гривень. Один з найбільших замовників – головне управління житлово-комунального господарства виконавчого комітету Бориспільської міськради.

Голова головного управління житлово-комунального господарства виконавчого комітету Бориспільської міської ради – Василь Куракса. Міський голова Борисполя – Володимир Борисенко.

* ТОВ “К-Енерджи Україна” (Код ЄДРПОУ: 41665327)

** ТОВ “ТК Проект” (Код ЄДРПОУ: 42074132)

Фото: Анга Тревел

КиевVласть

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона