У Бориспільському центрі зайнятості знову новий директор

image
22 Липня 2019, 20:43
Поділитися:

Про зміну керівника Бориспільського центру зайнятості йшлося 22 липня на нараді у Бориспільського міського голови. Про це повідомила заступник мера Людмила Ковальова.

Відповідно до наказу Київського обласного центру зайнятості від 12.07.2019 р., заступника директора Бориспільського центра зайнятості Світлану Юріївну Юрченко призначено на посаду директора, а її нещодавню керівницю звільнили.

Анатолій Федорчук попросив уточнити, чим закінчилася судова справа за позовом попереднього директора Євгенія Самойленка, якого нещодавно поновили на посаді через суд, а звільнення було визнано незаконним. Людмила Ковальова зазначила, що крапку у справі буде поставлено після розгляду апеляції.

Нагадаємо, 16 липня 2019 року Дарницький районний суд м. Києва скасував наказ Київського обласного центру зайнятості від 16.01.2018 «Про звільнення Самойленко В.Є.». Згідно із рішенням суду, Євгенія Самойленка поновлено на посаді виконуючого обов’язки директора Бориспільського міжрайонного центру зайнятості з 22.01.2018 р. Крім того, відповідно до рішення суду, Самойленку мають компенсувати заробітну платню за час вимушеного прогулу. Судові витрати покладаються на Київський обласний центр зайнятості. Можливий апеляційний позов від сторони, що програла.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Джерело: Газета «ВІСТІ» – Бориспіль. Новини. Інформація. Реклама