У Бориспільському професійному ліцеї відкрився військово-патріотичний центр

image
13 Жовтня 2019, 10:23
Поділитися:

10 жовтня на базі Державного професійного навчального закладу «Бориспільський професійний ліцей» відбулося відкриття інтерактивного військово-патріотичного центру. Про це повідомляє Виконавчий комітет Бориспільської міської ради.

У центрі зібрано широку інформацію про події російсько-української, героїзм наших воїнів, які захищають нашу землю від ворога, про тих, хто поліг на полі бою. Також центр координуватиме діяльність закладів освіти області щодо військово-патріотичного виховання. Символічно, що в цей на базі закладу освіти розпочалася військово-патріотична гра «Вояцький дух». Захід є переможцем конкурсу проєктів у сфері національно-патріотичного виховання від управління молодіжної політики та національно-патріотичного виховання Київської ОДА. 

Учасниками гри були 90 дітей з військово-патріотичних клубів області. На урочисті заходи до професійного ліцею завітали голова Київської обласної державної адміністрації Михайло Бно-Айріян, міський голова Анатолій Федорчук, начальник управління молодіжної політики та національно-патріотичного виховання Київської ОДА Марина Попатенко, заступник директора департаменту освіти та науки Київської ОДА Жанна Осипенко, підполковник, начальник відділення інформатизації та комунікації Міжнародного міжвідомчого багатопрофільного центру підготовки кадрів Національної гвардії України Віктор Воскобоєв, учасники АТО/ООС, працівники управління освіти і науки міської ради, вчителі предмету «Захист Вітчизни» закладів освіти Київської області, учні та медпрацівники закладів професійної (професійно-технічної) освіти, учасники ІІІ етапу обласного пошуково-краєзнавчого проекту «Герої сучасної Київщини» жителі міста Борисполя.

Усі, хто завітав на заходи, мали можливість ознайомитися з виставкою-експозицією закладів професійно-технічної освіти області «Війна і мир поруч», презентацію сайту «Україна назавжди: вивчаємо, зберігаємо, пам’ятаємо», обласною презентацією результатів роботи ІІІ етапу обласного пошуково-краєзнавчого проєкту «Герої сучасності. Київщина», педагогічною студією вчителів закладів освіти з предмету «Захист Вітчизни» тощо.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Джерело: Газета «ВІСТІ» – Бориспіль. Новини. Інформація. Реклама