У Бородянці затримали чоловіка, який збував бойові гранати (відео)

image
28 Січня 2023, 13:16
Поділитися:

28 січня 2023 г. 13:05

У Київській області правоохоронці запобігли спробі нелегального продажу боєприпасів. Викриття мешканця Бородянки, що намагався організувати торгівлю зброєю, відбувалося в кілька етапів. Правопорушника затримали “на гарячому” безпосередньо під час продажу гранати.

Про це, як передає KВ, йдеться в повідомленні пресслужби ГУ Нацполіції в Київській області.

Підписуйтесь на “КиївВладу”

“Поліцейські Бучанського управління поліції Київщини оперативним шляхом отримали інформацію про те, що житель Бородянки займається зберіганням та збутом вибухових речовин і пристроїв”, – повідомили в пресслужбі.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

Зазначається, що викриття торговця відбувалося в кілька етапів. Правоохоронці затримали зловмисника під час збуту гранати Ф-1 з підривачем УЗРГМ-2.

Під час обшуку за місцем проживання поліцейські виявили та вилучили гранату РГД-5 та ще один підривач УЗРГМ-2. Чоловіка помістили до ізолятора тимчасового тримання.

За даним фактом слідчі, під процесуальними керівництвом Києво-Святошинської окружної прокуратури, повідомили про підозру правопорушнику (ч. 1 ст. 263 ККУ). Йому загрожує до 7 років позбавлення волі.

Нагадаємо, 27 січня у Київської області запрацювали ще дві поліцейські станції. Поліцейські офіцери громади захищатимуть спокій мешканців у Княжичах та Требухові на Броварщині.

Читайте: У столиці перед судом постане чоловік, який “мінував” Офіс Президента через відключення електроенергії

Фото: скріншот відео

КиївВлада

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона