У Боярці за 10,85 млн гривен відремонтують два поверхи будівлі ЦНАПу

image
13 Серпня 2021, 19:01
Поділитися:

13 августа 2021 г. 18:46

До кінця жовтня 2021 року в Боярці проведуть капремонт в адміністративної будівлі по вул. Грушевського, 39-А, де зараз розташовано Центр надання адмінпослуг (ЦНАП). Ремонтувати будуть приміщення, які зараз не використовуються, щоб потім в них організувати робочі місця для співробітників виконкому Боярської міськради.

Як стало відомо KV з оголошення електронної системи публічних закупівель ProZorro, 12 серпня 2021 року управління капітального будівництва Боярської міськради уклало з ТОВ “Ремконт” (*) договір на проведення капітального ремонту приміщень першого та другого поверху будівлі по вул. Грушевського, 39-А у Боярці Фастівського району. Ціна договору склала 10,85 млн гривень.

До кінця жовтня 2021 року “Ремконт” повинно замінити системи опалення, водопроводу та каналізації, виконати загальнобудівельні, демонтажні, електромонтажні та оздоблювальні роботи.

В Боярській міськраді KV розповіли, що ремонт проводиться в приміщеннях, які зараз не використовуються, а після капремонту в них планують організувати робочі місця для співробітників виконкому Боярської міськради.

в Телеграм

Зараз у будівлі по вул. Грушевського, 39-А знаходиться ЦНАП, також вона частково використовується виконкомом міської ради. Основна будівля Боярської міської ради знаходиться по вул. Грушевського, 39.

Читайте: Депутаты горсовета Боярки утвердили количество чиновников аппарата в 140 человек

Згідно з даними аналітичної системи Youcontrol, ТОВ “Ремконт” зареєстровано в 2001 році в Києві. Засновник – Вадим Столярчук, директор – Дмитро Моторенко.

За даними Clarity Project, у результаті участі у публічних закупівлях ТОВ “Ремконт” уклало 292 договори на 195,18 млн гривень. Серед найбільших замовників – управління капітального будівництва Боярської міськради.

Голова Боярської міськради – Олександр Зарубін.

* ТОВ “Ремконт” (код ЄДРПОУ 31779471)

Фото: Google maps

КиевVласть

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона