У боях за Україну трагічно загинув депутат Київської міської ради, – ФОТО

image
23 Серпня 2023, 10:14
Поділитися:

У боях за Україну на Донеччині вчора, 22 серпня, трагічно загинув депутат Київської міської ради, перший заступник командувача Української добровольчої армії Дмитра Яроша, командир загону «Південь» УДА у складі 28-ої ОМБр, полковник Сергій Ільницький (позивний «Сокіл»).

Про це повідомили в пресслужбі Київської міської ради.

Актуальні, важливі та перевірені новини Києва, Київщини та України читайте в нашому Telegram-каналі «Головні новини Києва – 44.ua». Долучайтесь.

Сергій Ільницький від самого початку бойових дій перебував на фронті. Ветеран Збройних Сил України, учасник АТО, полковник у відставці, який пішов служити на фронт добровольцем. Герой захищав нашу свободу та незалежність від ворогів.

На фронті загинув депутат Київради Сергій Ільницький, Київміськрада

На фронті загинув депутат Київради Сергій Ільницький, Київміськрада

Київський міський голова Віталій Кличко, депутатський корпус Київської міської ради висловлюють щирі співчуття родині та побратимам загиблого Героя. Вічна пам’ять та слава Герою! – йдеться в повідомленні.

Раніше ми писали, що на фронті, захищаючи України, загинув бойовий медик з Києва Юрій Антонов, який у цивільному житті був сироваром. 12 серпня у бою під Ямполем в Донецькій області військовий отримав поранення, несумісні з життям

Також розповідали про те, що унаслідок влучання російської ракети під час виконання бойового завдання із захисту незалежності України 30 липня 2023 року загинула випусниця Київського університету Шевченка Елеонора Мальцева. Без матері залишився 14-річний син.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію

Джерело: Новини Києва – головні і актуальні Київські
новини сьогодні на 44.ua