У Білу Церкву з робочим візитом приїжджала дружина Президента України Марина Порошенко

image
11 Березня 2019, 21:12
Поділитися:

Минулого тижня, 7 березня Білу Церкву приїжджала голова Українського культурного фонду, кандидат медичних наук Марина Порошенко. Під час візиту Марина Порошенко завітала в Білоцерківський національний аграрний університет.

Як повідомляє прес-служба Білоцерківської міської ради, Марина Порошенко спілкувалася зі студентами, а представники факультетів представили виставкові стенди у холі університету.

Як розповіла Марина Порошенко, 26 лютого разом із ректором університету,  академіком НАН України Анатолієм Даниленком та студентами ветеринарного факультет БНАУ вона взяла участь в акції на захист полонених українських моряків. В місті Одеса на фрегаті «Гетьман Сагайдачний» було написано та передано 42 листи українським морякам, аби вони могли відчути всенародну підтримку з України.

 «Майбутнє України дійсно залежить від таких патріотичних та сміливих хлопців та дівчат. Вдячна викладачам за те, що вони виховують у своїх студентах справжню любов до української землі, відчуття боротьби за волю, незалежність і справедливість в Україні… Під час акції ми показали, що можемо об’єднатися і виступити єдиним фронтом разом з нашими міжнародними партнерами, з молоддю усього світу на захист із вимогами для більш швидкого звільнення наших полонениках моряків. Разом ми обов’язково переможемо!» – зазначила Марина Порошенко.

Джерело: Новости Білої Церкви