У Білоцерківському районі відбулося виїзне засідання групи “Прозорість та підзвітність”, – Руслан Кравченко

У Білоцерківському районі відбулося виїзне засідання групи “Прозорість та підзвітність”, – Руслан Кравченко
26 Січня 2024, 18:50
Поділитися:

26 січня 2024 г. 18:48

Група “Прозорість та підзвітність” провела виїзну нараду в Білоцерківському районі. Під час чергового засідання представники КОДА,очільники громад району та представники правоохоронних органівпродовжили аналізувати тендерні закупівлі громад за 2023 рік, які перевищують понад 1 млн гривень.

Про це, як стало відомо KВ, повідомивна своїй сторінці у Facebookначальник Київської обласної військової адміністрації Руслан Кравченко.

Підписуйтесь на “КиївВладу”

“До всіх закупівель прискіплива увага, як правоохоронців, так і суспільства. Тому на будь-які запити вимагаю оперативно реагувати. Є звернення правоохоронців – надавайте документи, не чекаючи рішень суду”, – зазначив очільник області.

Також учасники обговорили закупівлі, які заплановані на 2024 рік. Кравченко зазначив. що всі вони мають бути зрозумілими для людей та відповідати реальним потребам.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

“Від звинувачень у корупції не застрахований ніхто. Особливо сьогодні в умовах повномасштабної війни. Коли є надзвичайно великий запит в суспільстві на справедливість. Але далеко не всі звинувачення завжди об’єктивні. І що прозоріше працюєш, то легше довести свою правоту. На це налаштовую всі райони та громади Київщини”, – додав Руслан Кравченко.

У заході взяли участь також заступник голови Київської ОДА Микола Бойко, голова Білоцерківської районної державної адміністрації Ірина Старенька, очільники громад району, представники правоохоронних органів.

Білоцерківський район вже шостий, де проведено виїзне засідання групи разом із правоохоронними та антикорупційними органами.

Читайте: РусланКравченко: Область відбудовується колосальними темпами (відео)

Фото: сторінка Руслана Кравченко

КиївВлада

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона