У Білогородській громаді підрядника підозрюють у привласненні понад чверті мільйона гривень на ремонті укриття

image
30 Серпня 2023, 16:06
Поділитися:

30 серпня 2023 г. 16:04

У Бучанському районі Київської області правоохоронці повідомили про підозру у привласненні бюджетних коштів директору товариства, яке проводило ремонт укриття. Підряднику ставлять у провину надання недостовірних відомостей в актах виконаних робіт, внаслідок чого підпорядкованому йому підприємству було перераховано зайві 250 тисяч гривень.

Про це, як передає KВ, йдеться в повідомленні пресслужби Київської обласної прокуратури.

Підписуйтесь на “КиївВладу”

Зазначається, що комунальне підприємство Білогородської сільської ради Бучанського району уклало договір на поточний ремонт споруди цивільного захисту з товариством з обмеженою відповідальністю.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

В акті виконаних робіт керівник підрядного підприємства вказав недостовірні відомості про реальний обсяг наданих послуг та використаних будівельних матеріалів.

“Таким чином підозрюваний, який фактично виконав лише частину обумовлених робіт, безпідставно отримав зайві понад 250 тисяч бюджетних коштів. Це підтверджено висновками експертизи”, – йдеться в повідомленні.

За процесуального керівництва Києво-Святошинської окружної прокуратури директору товариства з обмеженою відповідальністю повідомлено про підозру у привласненні чужого майна та службовому підробленні (ч. 4 ст. 191, ч. 1 ст. 366 КК України).

Нагадаємо, у Київській області правоохоронці повідомили про підозру у привласненні майна директору товариства та виконробу. Підрядникам ставлять у провину внесення у документи відомостей щодо виконаних робіт по ремонту ліцею у Макарові, які насправді не були виконані. Вартість “недоробок” експерти оцінили у 135 тис. гривень.

Читайте: На Фастівщині підрядника підозрюють у привласненні 200 тисяч гривень на ремонті укриття в дитсадку

Фото: Київська обласна прокуратура

КиївВлада

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона