У Білій Церкві засідала колегія обласного управління Пенсійного фонду

image
3 Лютого 2020, 16:47
Поділитися:

31 січня у Білій Церкві відбулося засідання колегії Головного управління Пенсійного фонду України у Київській області. Члени колегії підбили підсумки роботи за 2019 рік та окреслили пріоритети на поточний рік. Ознайомив присутніх зі станом справ начальник Головного управління Василь Фатхутдінов.

До обговорення долучився також заступник голови Київської обласної державної адміністрації Олег Торкунов.

«Майже кожен третій житель Київської області проходить через систему Пенсійного фонду. Від того як проводяться надання цих послуг залежить відношення людей до влади. Дуже важливо, в яких приміщеннях це відбувається, чи задоволений працівник умовами роботи. Тож давайте разом зробимо роботу Пенсійного фонду на Київщині зручною як для громадян, так і для працівників», – наголосив заступник голови КОДА.

У ході заходу кращі працівники Пенсійного фонду Київщини отримали цінні подарунки та подяки від обласної влади, які вручили перший заступник голови Київської обласної ради Тетяна Семенова та голова постійної комісії з охорони здоров’я, материнства, дитинства та соціального захисту населення Київської обласної ради  Наталія Бігарі.

У ході зустрічі учасники заходу відвідали оновлені приміщення Білоцерківських відділів обслуговування громадян (сервісні центри) Головного управління. Щоденно до цих центрів звертається близько 100 осіб, на обліку у кожного центру знаходиться в середньому 60 тис. пенсіонерів. Також відвідали комунальну установу Білоцерківської міської ради «Територіальний центр надання соціальних послуг» та відділ центру надання адміністративних послуг, який на даний момент функціонує у тестовому режимі у мікрорайоні «Таращанський».

(function(d, s, id) {
var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];
if (d.getElementById(id)) return;
js = d.createElement(s); js.id = id;
js.src = “http://connect.facebook.net/ru_RU/sdk.js#xfbml=1&version=v2.6”;
fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);
}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Джерело: Новини – Київська обласна державна адміністрація