У Білій Церкві викрили діяльність п’яти підпільних закладів з проведення азартних ігор і лотерей

image
10 Листопада 2023, 15:07
Поділитися:

10 листопада 2023 г. 15:04

У Білій Церкві на Київщині правоохоронці припинили діяльність 5 нелегальних гральних закладів, що займалися організацією та проведенням азартних ігор і лотерей. Заклади працювали в закритому режимі, та за добу заробляли від 20 до 50 тис.гривень.

Про це, як передає KВ, йдеться в повідомленні пресслужби Бюро економічної безпеки (БЕБ).

Підписуйтесь на “КиївВладу”

Згідно з повідомленням, заклади були облаштовані в нежитлових приміщеннях та працювали в закритому режимі без розпізнавальних вивісок чи реклами. Про візит до нелегального закладу клієнти домовлялись заздалегідь.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

“Бізнес приносив чималий прибуток – за добу заробляли від 20 до 50 тис.гривень. Асортимент азартних ігор був різноманітний: покер, лотереї, слоти, “колесо фортуни” тощо”, – зазначили в БЕБ.

Під час обшуків було вилучено комп’ютерну техніку, відеокамери, термопринтери, флеш-накопичувачі та чорнові записи. Досудове розслідування триває, встановлюється повне коло осіб, причетних до незаконної діяльності.

Нагадаємо, у вересні в Білій Церкві правоохоронці припинили діяльність трьох підпільних гральних закладів. Загалом було вилучено 44 системних блоки з програмним забезпеченням для проведення азартних ігор. А вже у жовтні незаконні приміщення також виявили на двох вулицях міста, ще одне “казино” працювало в Узині.

Читайте: На Білоцерківщині правоохоронці припинили діяльність трьох підпільних гральних закладів

Фото: БЕБ

КиївВлада

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона