У Білій Церкві відзначили свято спортивної родини

image
4 Вересня 2020, 19:57
Поділитися:

Головна  /  У Білій Церкві відзначили свято спортивної родини

|  04. 09. 2020

Щорічно у другу суботу вересня, відповідно до Указу президента від 29 червня 1994 року № 340/94, в Україні відзначається День фізичної культури і спорту. 

Білоцерківські спортсмени знані своїми досягненнями не лише в межах міста чи країни, а й у всьому світі. Заняття спортом у наш нас набуває нової хвилі популярності: все більше молоді присвячують свій вільний час, або ж і ціле життя, різним, раніше не знаним, видам спорту. 

Напередодні свята, 04 вересня, у Білій Церкві відбулися урочистості з нагоди Дня фізичної культури і спорту. 

Представників сфери фізичної культури і спорту із професійним святом привітав міський голова Геннадій Дикий: «Спортсмени Білої Церкви гідно представляли місто на обласних, всеукраїнських та міжнародних змаганнях. До складу збірних команд України з різних видів спорту входить понад 30 білоцерківських атлетів. 5 років міська влада за будь-якої змоги популяризувала фізичну культуру. Я навіть не буду перераховувати ті всі спортивні змагання, які відбуваються у місті. Для розвитку спорту у нашому місті функціонують шість дитячо-юнацьких спортивних шкіл-комунальних закладів, Льодовий стадіон, працює понад 20 спортивних організацій. Є можливість займатися спортом навіть дітям з обмеженими можливостями та людям похилого віку. Тож я щиро вітаю всіх причетним до цього дня зі святом і бажаю вам здоров’я, наснаги та довгих років життя!» 

Зі словами привітань до присутніх також звернулися начальник управління з питань молоді та спорту міської ради Інна Паливода.

 Під час заходу міський голова нагородив ряд представників спортивної сфери міста серед яких: представники громадських організацій, федерацій спорту, спортивних клубів, установ різних форм власності, ветерани спорту –  почесними грамотами, грамотами та подяками управління фізичної культури та спорту Київської обласної державної адміністрації, Білоцерківської міської ради та її виконавчого комітету, управління молоді та спорту Білоцерківської міської ради.

У заході взяли участь заступники міського голови та депутати Білоцерківської міської ради.

Фотогалерея

 

Джерело: Біла Церква – офіційний сайт