У Білій Церкві відбувся спортивно-масовий захід серед ветеранів війни в рамках Європейського тижня спорту

У Білій Церкві відбувся спортивно-масовий захід серед ветеранів війни в рамках Європейського тижня спорту
21 Вересня 2024, 17:36
Поділитися:

На Київщині в місті Біла Церква відбувся обласний фізкультурно-оздоровчий та спортивно-масовий захід серед ветеранів війни в рамках Європейського тижня спорту. Про це повідомили в управлінні молоді та спорту Київської ОДА.

До заходу долучилося понад 200 учасників, серед яких 44 ветерани війни. Спортивно-масовий захід спрямований на розвиток адаптивного спорту, підвищення рівня фізичної активності, витривалості та зміцнення здоровʼя українців. Основна мета — покращення та відновлення фізичного та ментального здоров’я ветеранів війни.

В рамках події працювали різні локації. Найпопулярнішими стали армреслінг, стрільба з лука, настільний теніс, гирьовий спорт, пауерліфтинг, веслування на тренажерах тощо.

На завершення учасники отримали футболки, медалі, дипломи та цінні подарунки.

Організатори заходу: управління молоді та спорту КОДА та Білоцерківської МР,  Київський обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», КЗ КОР Київський регіональний центр «Інваспорт» у партнерстві з ГО «Реінтеграція плюс» за підтримки Київської обласної військової адміністрації та  ВЦФЗН «Спорт для всіх». Подія відбулася у рамках Всеукраїнської програми ментального здоровʼя «Ти як?», ініційованої першою леді Оленою Зеленською.








The post У Білій Церкві відбувся спортивно-масовий захід серед ветеранів війни в рамках Європейського тижня спорту appeared first on Київська обласна військова адміністрація.

Джерело: Київська обласна військова адміністрація