У Білій Церкві відбувається Чемпіонат України з гімнастики художньої

image
8 Травня 2019, 18:05
Поділитися:

Головна  /  У Білій Церкві відбувається Чемпіонат України з гімнастики художньої

|  08. 05. 2019

Художня гімнастика – один із найкрасивіших видів спорту, справжнє втілення грації, пластики, краси, спритності  і терплячого, вдумливого ставлення до життя.

Споглядати за гнучкими, пластичними, ритмічними та граційними виступами спортсменок – справжнє задоволення. Особливо, тоді, коли ти бачиш номери у виконанні грацій безпосередньо на змаганнях на власні очі.

Білоцерківці, на щастя, мають таку можливість, адже  з 07 по 10 травня в м.Біла Церква, на базі спортивного комплексу військової бригади, відбувається Чемпіонат України з гімнастики художньої.

У Чемпіонаті беруть участь 20 команд, до яких увійшло близько 250 учасників.  Серед них й Національна збірна  команда України. Грації виконували вправи за програмами майстрів спорту та кандидатів у майстри спорту. Переможці визначатимуться у багатоборстві, в індивідуальних  та групових вправах.

В урочистому відкритті змагань, яке відбулося 07 травня, за дорученням міського голови Геннадія Дикого, взяла участь його заступник Катерина Литвиненко, яка побажала юним спортсменкам перемог та високих спортивних досягнень. Численні гості свята також висловили свої слова привітань.

Бажаємо перемог найсильнішим!

Джерело: Біла Церква – офіційний сайт