У Білій Церкві в рамках Європейського тижня підприємництва відбувся бізнес-форум

image
14 Листопада 2019, 13:46
Поділитися:

Вчора, 13 листопада в Білій Церкві в рамках Європейського тижня підприємництва відбувся бізнес-форум. Цей захід з жовтня проходить в Україні за ініціативи Європейського союзу.

Як повідомляє прес-служба Білоцерківської міської ради, під час таких заходів підприємці дізнаються, як вийти на міжнародні ринки, де знайти фінансові ресурси та як розвинути навички ведення бізнесу.

Міський голова Геннадій Дикий зазначив, що влада Білої Церкви зменшила  ставку пайової участі забудовника до 1%, починаючи з 2017 року, співпрацює з Німецько-Українським Фондом, що дає змогу надавати кредити на бізнес за зменшеною відсотковою ставкою і приняла низку важливих рішень для розвитку бізнесу: 

«За 8 місяців поточного року в Білій Церкві додатково було створено 3621 робоче місце. За рейтингом інвестиційної привабливості серед 100 найбільших міст України Біла Церква нині посідає 4 місце. Ми готові робити все, аби спільно розвивати бізнес, запрошувати інвесторів до нашого міста», – наголосив Геннадій Дикий.

За словами в.о. начальника Державної податкової служби в Київській області Ореста Вітика протягом поточного року спостерігається приріст надходжень до бюджету Київської області.

Джерело: Новости Білої Церкви