У Білій Церкві триває набір до патрульної поліції

image
14 Березня 2019, 18:08
Поділитися:

На Білоцерківщині триває набір кандидатів на службу в патрульній поліції. Подати анкету бажаючі можуть у режимі он-лайн.

У поліції пропонують:

стабільназаробітна плата;щорічна оплачувана відпустка тривалістю від 30 днів;безоплатне обслуговування поліцейського та членів його сім’ї у закладах охорони здоров’я МВС;компенсація 75% вартості санаторно-курортного лікування та відпочинку для поліцейського та 50% для членів його сім’ї;гарантована матеріальна допомога у разі ушкодження здоров’я під час несення служби;можливість отримання вищої освіти у вищих навчальних закладах системи МВС за державним замовленням.

Вимоги до кандидатів:

 бути громадянином України; вік від 20 до 40 років;вільно володіти українською мовою;мати повну загальну середню освіту;мати посвідчення водія категорії В;бути фізично здоровим, сильним і витривалим;мати високий рівень психологічної стійкості;бути готовим до служби в будь-якому місті України у зв’язку зі службовою необхідністю.

Отримати детальну інформацію про конкурсний відбір до патрульної поліції можна за телефоном: 044–390–65–00 (з 9:00 до 18:00) та на сайті http://patrol.police.gov.ua/jobs.

Будьте постійно у курсі подій, якими живе Біла Церква, – підписуйтесь на канал 04563.com.ua у Telegram та Facebook!  

Джерело: Новости Білої Церкви