У Білій Церкві розроблять два детальних плани території площею близько 50 га вздовж річки Рось

image
26 Червня 2019, 12:53
Поділитися:

Підрядник повинен розробити ДПТ аналогічно, як і за договором на сектор №45, і до 31 грудня 2019 року надати готовий документ замовнику. Вартість угоди склала 150 тис. гривень. Обидва договори уклали без проведення торгів.

Метою розробки зазначених детальних територій (сектор 45 і сектор 48) зазначено визначення функціонального призначення просторової композиції і параметрів забудови та ландшафтної організації території, призначеної для комплексної забудови. У завданні для розробки ДПТ зазначається, що підрядникам необхідно врахувати попередні планувальні розробки забудови даної території і генплани на будівництво окремих об’єктів, які були запроектовані, але ще не побудовані. При плануванні необхідно враховувати особливості рельєфу і ландшафту, рівень підтоплення даної території, визначити містобудівні умови і обмеження для забудови земельних ділянок (висотність забудови, максимальний відсоток забудови, щільність та інше).

Згідно з даними аналітичної системи Youcontrol, ФОП Юрій Бабич було створено 20 років тому, зареєстровано в Білій Церкві. Основний вид діяльності – це діяльність в області інженерних вишукувань і надання технічних консультацій в цій області. У держзакупівлі Юрій Бабич бере участь з 2017 року. За цей час він уклав 19 договорів (без урахування нинішнього) на загальну суму 2,6 млн гривень. Всі вони укладені з департаментами та управліннями Білоцерківської міськради (Управління капбудівництва, Департамент ЖКГ, Управління містобудування та архітектури) (дані Zакупівлі).

Приватна творча архітектурна майстерня «Арч & М» (архітектора Юрія Чернова) була створена в 1992 році, зареєстрована також у Білій Церкві. Засновник, директор і бенефіціар підприємства – Юрій Чернов (дані Youcontrol). За інформацією Zакупівлі, «Арч & М» бере участь у держзакупівлях вперше.

Раніше повідомлялося, що земельні ділянки серед лісу, в тихому мікрорайоні Гайок роздали під забудову.

Будьте постійно у курсі подій, якими живе Біла Церква, – підписуйтесь на канал 04563.com.ua у Telegram та Facebook

Джерело: Новости Білої Церкви