У Білій Церкві привітали родини з «подвійним щастям»

image
19 Серпня 2021, 17:10
Поділитися:

Головна  /  У Білій Церкві привітали родини з «подвійним щастям»

|  19. 08. 2021

Безсумнівно, народження дитинки є найголовнішим для кожної родини, адже  продовжувач роду скріплює сім’ю та робить союз батьків ще міцнішим. Поява двох діток одразу – це подвійна радість, подвійне щастя для будь-якої родини.

І сьогодні, 19 серпня міський голова Геннадій Дикий провів традиційну зустріч з молодими батьками, у яких народилися двійні та привітав їх родини з поповненням.

Це чотири білоцерківські родини:  

МИКИТЕНКІВ Яни та Віталія, в яких  народилися два хлопчики;

БУРЯКОВИХ  Інни та Сергія в яких народилися також два хлопчики;

ШЕВЧЕНКО Віти та В’ячеслава у яких народилися дві донечки;

ЯЦЕНКО  Олени та Дениса в  яких народилися донечка та син;

Геннадій Дикий щиро привітав родини з народженням подвійного щастя, побажав щоб дітки росли здоровими на радість батькам та наголосив, що міська влада обов’язково приділятиме увагу підтримці сімей, які цього потребують. Також міський голова вручив мамам та татам подяки Білоцерківської міської ради,  візочки для дітей та квіти.

Варто зауважити,  що своє ставлення та бачення механізму вирішення проблем сім`ї, материнства, жіноцтва, покращення демографічної ситуації в місті міська рада засвідчила через впровадження ряду міських комплексних програм соціального спрямування. 

Зокрема, Програма сприяння  соціальному     становленню та розвитку молоді, підтримки сім’ї на 2021-2023 роки.  Поряд з основними завданнями даної Програми, як  то: поліпшення якості медичної  допомоги населенню, пропаганди здорового способу життя,  збереження репродуктивного здоров`я тощо, було забезпечено   соціальний   захист  сімей громади при  народженні дітей  через надання  їм адресної матеріальної допомоги.  Саме такий підхід ( надання цільової адресної допомоги)  свого часу був апробований  та   прийнятий   в ряді Європейських країн,  і на сьогодні   результатом його впровадження  стало суттєве  збільшення   народжуваності .                          

В рамках діючої на сьогодні Програми, кожна сім`я (яка мешкає на території   новоствореної Білоцерківської громади)  в якій  народилися двійні, а таких протягом  дії всіх Програм підтримки сім’ї   років з`явилось  324   (і це тільки по місту Біла Церква)  міською владою було надано  цільову адресну допомогу у вигляді дитячої коляски для двійні. 

На заході також були присутні заступники міського голови Катерина Возненко та Руслан Руденко

Отож, вітаємо батьків та бажаємо малечі міцного здоров’я

ФОТОГАЛЕРЕЯ

Джерело: Біла Церква – офіційний сайт