У Білій Церкві поліція припинила діяльність трьох підпільних гральних закладів

image
13 Листопада 2023, 18:59
Поділитися:

13 листопада 2023 г. 18:43

У Білій Церкві на Київщині правоохоронці припинили діяльність трьох підпільних гральних закладів. Під час обшуків вилучено компьютерну техніку, яку використовували для проведення азартних ігор.

Про це KВ стало відомо з повідомлення пресслужби ГУ Нацполіції в Київській області.

Підписуйтесь на “КиївВладу”

Згідно з повідомленням, два незаконних гральних заклади у Білій Церкві правоохоронці задокументували на масиві Незалежності. Поліцейські вилучили 26 системних блоків зі спеціальним програмним забезпеченням для проведення азартних ігор. На протилежній стороні масиву силовики вилучили у іншому закладі 16 одиниць аналогічної комп’ютерної техніки.

Також у відомстві розповіли, що працівники слідчо-оперативної групи виїхали на виклик про підпільну діяльність грального бізнесу по вулиці Олеся Гончара у Білій Церкві. У приміщенні працівники поліції виявили клієнтів та двох адміністраторів. Правоохоронці вилучили 14 системних блоків, які використовували для проведення азартних ігор.

Зазначається, що організаторам нелегальних гральних залів загрожує штраф до 680 тисяч гривень [ст. 203-2 ККУ].

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

Нагадаємо, минулого тижняу Білій Церкві на Київщині правоохоронці також припинили діяльність 5 нелегальних гральних закладів, що займалися організацією та проведенням азартних ігор і лотерей. Заклади працювали в закритому режимі, та за добу заробляли від 20 до 50 тис.гривень.

Читайте: У Білій Церкві викрили діяльність п’яти підпільних закладів з проведення азартних ігор і лотерей

Фото: пресслужба ГУ Нацполіції в Київській області.

КиївВлада

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона