У Білій Церкві на Замковій горі за 1,4 млн гривень постелять газон і оновлять тротуари

image
13 Вересня 2019, 10:38
Поділитися:

Департамент житлово-комунального господарства Білоцерківської міськради замовив проведення реконструкції рекреаційної зони Замкова гора. Роботи до кінця року повинна буде виконати ПП “Будмакс”. Після реконструкції на Замковій горі з’являться нові тротуари і буде постелений газон, повідомляє КиевВласть.

6 вересня 2019 року Департамент житлово-комунального господарства Білоцерківської міськради уклав з ПП “Будмакс” договір на проведення реконструкції рекреаційної зони “Замкова гора” в Білій Церкві Київської області. Вартість угоди склав 1,39 млн гривень, йдеться в оголошенні електронної системи державних закупівель Prozorro.

Згідно з укладеною угодою, підрядник повинен облаштувати в рекреаційній зоні нові тротуари, встановити бордюри і покласти нову плитку, постелити газон. Також в обов’язки підрядника входить укладання нової кабельної мережі. Роботи мають бути завершені до кінця 2019 року.

Закупівля проводилася без відкритих торгів. В системі опублікований тільки звіт про укладений договір.

Згідно з даними аналітичної системи Youcontrol, ПП “Будмакс” засноване в 2008 році. Директор – Ігор Соломаха, засновник і кінцевий бенефіціарний власник – Іван Соломаха. Розмір статутного капіталу компанії складає 1 тис. Гривень.

За даними сайту Zакупівлі, в результаті участі в державних закупівлях ПП “Будмакс” уклало 21 договір сумарно на 50,53 млн гривень. Від Департаменту житлово-комунального господарства Білоцерківської міськради ПП отримало 6 підрядів на 2,54 млн гривень (з урахуванням поточного).

Замкова гора – сучасна назва городища літописного міста Юр’єва, розташованого в центральній частині Білої Церкви, на лівому березі річки Рось. Сьогодні це пам’ятка архітектури національного значення XI-XIII століть, який знаходиться під охороною держави з 21 липня 1965 року.

 Будьте постійно у курсі подій, якими живе Біла Церква, – підписуйтесь на канал 04563.com.ua у Telegram та Facebook

Джерело: Новости Білої Церкви