У березні на Київщині стартує національна програма “Велике будівництво”

image
12 Лютого 2020, 09:24
Поділитися:

Будівництво доріг є пріоритетом для української влади, тому 1 березня 2020 року розпочинається реалізація проєкту «Велике будівництво». Про це заявив Президент України Володимир Зеленський під час заходу «Зшити Україну: безпека, будівництво, фінансування», який відбувся 11 лютого.

«Ми хочемо з’єднати якісним сполученням усі куточки нашої країни: Схід, Захід, Північ, Південь. Ми повинні посилити культурні та соціальні зв’язки, а такожзробити доступними важливі соціальні об’єкти: наші лікарні, дитячі садочки та опорні школи», – сказав Глава держави під час заходу.

Президент України Володимир Зеленський зазначив, що цього року почнеться принципово новий підхід до будівництва доріг в країні. «Довгі роки у нашій країні існував так званий успішний стартап, завдяки якому деякі чиновники побудували собі не один маєток. Цей стартапн називається ямковий ремонт. Він повинен піти в минуле. Ми говоримо про будівництво та капітальний ремонт доріг. У загальному обсязі робіт вони мають становити не менше 80%», – сказав Президент.

Усі необхідні механізми для початку будівництва Урядом створені. Тепер вся відповідальність за вчасний старт будівництва на головах ОДА.
У заході взяв участь голова Київської обласної держадміністрації Олексій Чернишов, який репрезентував плани Київщини у національній програмі «Велике будівництво».
У Київській області на цей рік заплановано низку дій, що передбачають будівництво об’єктів соціальної та дорожньо-транспортної інфраструктури на загальну суму 2 802 076 млн грн. В першу чергу увага приділяється ремонту доріг області, будівництву шкіл, дитячих садочків, лікарень та спортивних об’єктів.

«Маємо докласти максимальних зусиль, щоб мешканці Київщини якнайшвидше відчули позитивні зміни, щоб життя  в області стало безпечним та комфортним як у маленькому селі, так і у великому місті, прокоментував плани Олексій Чернишов, голова КОДА. – Київщина має стати вітриною України».

Пресслужба Київської обласної державної адміністрації

(function(d, s, id) {
var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];
if (d.getElementById(id)) return;
js = d.createElement(s); js.id = id;
js.src = “http://connect.facebook.net/ru_RU/sdk.js#xfbml=1&version=v2.6”;
fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);
}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Джерело: Новини – Київська обласна державна адміністрація