У 7-ій школі невідомий поцупив смартфони в дітей | Трибуна

image
4 Вересня 2020, 12:30
Поділитися:

2 вересня під час уроку фізкультури невідомий чоловік украв у «роздягалці» 7-ої школи два смартфони шестикласниць. Злодій безперешкодно пройшов до навчального закладу проти заборону відвідування навіть батькам. Про це стало відомо з різних джерел.

Як розповіла «Трибуні» одна з мам школярок, випадок стався в їхньому 6-му класі близько 13:40 – 14:40, під час уроку фізичної культури. Злочинець безперешкодно потрапив до дівочої роздягальні, де й поцупив два смартфони, які належать школяркам.

Зі слів матері, попри заборону заходити до приміщення школи навіть батькам, крадія пропустили на вході до навчального закладу. Йому навіть виміряли температуру. Про це стало відомо завдяки камерам спостереження, які встановлені в школі.

У керівництві школи підтвердили випадок крадіжки. Однак, лише зазначили, що написали заяву до правоохоронців. У Броварському відділі поліції також зауважили, що на записах камер спостереження видно підозрюваного. Це – чоловік, на вигляд 50 – 55 років.

Фото –Антон Раков, © «Трибуна-Бровари»

Читайте також

Мастурбував із кущів на дівчат: «Комкон» затримав пенсіонераТреті на Київщині: в Броварах навчається 15,6 тис. школярів У Великій Димерці «комконівці» затримали в будинку крадіяПоліція затримала крадіїв готівки з терміналів у Броварах. ФОТОНасилля: у с. Жердова підліток зґвалтував 5-річну дівчинку?

Перегляди публікації: 1

Джерело: Трибуна – Бровари