У 2-ій школі невідомий розпилив газ, дітей евакуювали. ФОТО | Трибуна

image
17 Січня 2020, 19:41
Поділитися:

Сьогодні зранку невідомий, якого досі шукають, на 3-му поверсі 2-ої школи розпилив із балончика невстановлену речовину. У результаті – майже 2 тисячі учнів і вчителів довелось евакуювати. Про це розповідають у Національній поліції й у Державній службі з надзвичайних ситуацій України.

Як ідеться в повідомленні ДСНС у Київській області, о 9:35 рятувальники отримали виклик про те, що в 2-ій школі хтось розпилив газ із аерозольного балончика. На місце направили два броварські караули, які евакуювали 1701 учня та 99 учителів.

Читайте також: Старшокласника за розпилення у 5 школі невідомої речовини покарають. Деталі з перших вуст

У поліції вказують, що евакуація була потрібна, щоби «запобігти тяжким наслідкам». Після цього ДСНС провели обстеження приміщення. А також – лекцію для учнів про уникнення таких випадків і порядок дій у разі їх виникнення.

Тисніть на фото, щоби побачити в повному розмірі

Зі слів рятувальників і поліції, ніхто не постраждав, до медичних закладів нікого не доправляли. Навчальний процес був тимчасово припинений, але згодом евакуйовані повернулися до класів, указують правоохоронці.

Працівники ювенальної превенції встановлюють особу, яка вчинила розпилювання газу, всі обставини події, опитують учнів, їхніх батьків і працівників школи. У Броварській поліції підтвердили, що принаймні станом на кінець робочого дня особу розпилювача не встановили.

Фото – ДСНС України, Національна поліція України

Читайте також:

У ЗОШ №1 учень розпилив у коридорі перцевий газовий балончик
Тренувальна «пожежа» у міськраді та РДА: Ігор Сапожко евакуювався останнім
Поліція затримала наркодилерку: їй «світить» до 8 років. ФОТО

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Джерело: Трибуна – Бровари