Тимошенко про роботу Конгресу місцевих і регіональних влад: “Все відбуватиметься напряму”

image
4 Червня 2021, 11:42
Поділитися:

4 июня 2021 г. 11:33

При Офісі Президента 3 червня запрацював постійно діючий офіс Конгресу місцевих і регіональних влад, який допоможе представникам регіонів безпосередньо звертатися зі своїми питаннями до центральної влади. В офісі Конгресу вони зможуть вирішувати будь-які питання, що стосуються життя регіонів, або просто прийти “на каву”.

Про це КВ стало відомо з заяви заступника керівника Офісу Президента Кирило Тимошенка після засідання в Хмельницькому Палати місцевих влад Конгресу місцевих і регіональних влад при Президентові України.

“Для нас було важливо, аби Конгрес працював системно. Відтак, починаючи із сьогоднішнього дня, на базі Офісу Президента України запрацював постійно діючий офіс Конгресу місцевих та регіональних влад. Є проблеми, питання – будь ласка, телефонуйте, пишіть, приїжджайте, передавайте документи, плануйте зустрічі. Та хоча б просто на каву заходьте, коли буваєте у Києві”, – написав у Facebook Тимошенко.

Заступник голови ОП також пообіцяв, що він особисто контролюватиме вирішення питань, що стосуються життєдіяльності громад. За необхідності для вирішення цих питань будуть підключатися також Кабінет міністрів і парламент.

в Телеграм

У засіданні Конгресу в Хмельницькому взяли участь 150 делегатів і понад сто представників місцевих громад. Серед питань, піднятих ними, була низка загальних, які хвилюють практично всі регіони: питання підготовки до нового опалювального сезону, списання боргів перед НАК “Нафтогаз України”, передачі громадам об’єктів комунальної власності, забезпечення фінансовими ресурсами місцевих бюджетів, створення умов для індустріальних парків, роботи ПТУ і багато інших.

Створений при Офісі Президента офіс Конгресу дозволить вирішувати ці питання максимально швидко та ефективно.

“Відсьогодні Конгрес – це найбільший у країні майданчик для вирішення проблем у регіонах. Без різниці чи це великий обласний центр, чи маленьке містечко. Все відбуватиметься напряму”, – зазначив заступник голови ОП.

Читайте:“Велике будівництво” Київської окружної за програмою Зеленського почнуть цьогоріч, – Тимошенко

Фото:Кирило Тимошенко в Facebook.

КиевVласть

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона