Тигриці, що постраждала через вибухи, стало краще

image
21 Листопада 2023, 15:58
Поділитися:

Коли вранці 11 листопада Бориспільщину струснуло від вибухів, страшно було всім. Але ми, люди, розуміємо,  що відбувається. Тваринам значно складніше. Їм не поясниш і так просто не заспокоїш. 

Очільниця Центру порятунку диких тварин Наталія Попова на офіційній сторінці організації у мережі Фейсбук повідомила, що після ранкових вибухів, які пролунали зовсім поруч із притулком, сильно постраждала тигриця Тигрюля. Злякавшись вибухів, вона вдарилась об решітку, впала і не могла підвестися. Була підозра, що Тигрюля травмувала задні кінцівки або хребет, тому їй призначили протизапальну і знеболюючу терапію.

За тиждень з’явилася інформація про покращення стану тигриці. Вона втратила вагу, але може рухатися і вже навіть почала приймати їжу. Лікарі діагностували не лише травми в області спини, а й сильний струс головного мозку, тому лікування продовжується. 

Нагадаємо, Центр порятунку диких тварин — єдиний в Україні заклад, що надає допомогу великим хижакам, у тому числі вивезеним із зони бойових дій. Після реабілітації тваринам знаходять постійне місце проживання за кордоном. Фінансування закладу здійснюється виключно за рахунок пожертв благодійників. На сьогодні Центр потребує 82 кілограми м’яса на день. Є потреба і в інших кормах, лікуванні, обігріві, підстилці тощо.

Підтримати Центр порятунку диких тварин можна за посиланням: https://campsite.bio/helpwildanimalsua

Посилання на відео:

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Джерело: Газета «ВІСТІ» – Бориспіль. Новини. Інформація. Реклама