«Ти зможеш!»: Міністерство у справах ветеранів презентувало ролик, присвячений ветеранам

image
1 Червня 2019, 10:17
Поділитися:

Міністерство у справах ветеранів презентувало перший соціальний ролик з циклу «Ти зможеш!», присвячений українським ветеранам.

«Ветерани – воїни, українські захисники, приклад незламності, люди з підвищеним рівнем відповідальності та загостреним почуттям справедливості. Ці люди захищали країну на фронті, аби зберегти її для наступних поколінь, аби підростаюче покоління мало свою державу, сильну, квітучу, незалежну. Коли ворог прийшов зі зброєю в руках на нашу землю в 2014 році, вони стали йому на заваді, часто жертвуючи власним здоров’ям на навіть життям. Ті, що змогли вернутись з фронту – є прикладом відваги та любові до Батьківщини. Є взірцем незламності та відчайдушності», – зазначили у Міністерстві.

У першому ролику знявся справжній ветеран Вадим Мазніченко. Хлопець колишній десантник 79-ї аеромобільної бригади на фронт попав у другу хвилю мобілізації в 2014 році. Цього ж року Вадим отримав поранення у бою, втратив руку і ногу.

Та після тривалої реабілітації Вадим Мазніченко став на протез, почав займатись активним образом життя, спортом, різноманітними соціальними проектами.

Ролик створено при підтримці Фонду Олександра Третьякова голови комітету у справах ветеранів, учасників бойових дій, учасників антитерористичної операції та людей з інвалідністю. Без залучення державних коштів. 

Читайте також: Конкурс: 46 закладів освіти Києва чекають на нових керівників

Читайте також: У Києві запустили мобільний додаток з безплатними екскурсіями-квестами

Джерело: Новини — Київ TV — Київ TV