Творчість без обмежень!

image
29 Листопада 2019, 17:48
Поділитися:

|  29. 11. 2019

29 листопада у Білій Церкві відбувся мистецький фестиваль творчості «Відкриваємо творчі серця Білоцерківщини серед людей з інвалідністю – творчість без обмежень». Захід ініційовано та організовано міським товариством інвалідів «Фенікс» (голова – Ніна Карпович), та за підтримки управління соціального захисту населення та відділу культури і туризму Білоцерківської міської ради.

Також до реалізації фестивалю у життя долучилися депутати Білоцерківської міської ради Ігор Гейло, Микола Дашкевич та Андрій Король і депутат Київської обласної ради Олександр Поляруш.

Із привітальним словом до присутніх звернулися директор Київського обласного фонду соціального захисту осіб з інвалідністю Сергій Подорожній та його заступник Любов Онопрієнко. Вони висловили вдячність за запрошення на даний захід, сподівання, що фестиваль буде надалі набирати обертів та побажали присутнім з повна насолодитися творчими номерами. 

Із вокальними, хореографічними, поетичними номерами виступали вихованці загальноосвітніх та спеціалізованих закладів міста. Їх оцінювало професійне журі до складу якого увійшли: начальник відділу культури і туризму міської ради Юлія Ковальська, заступник начальника управління соціального захисту населення міської ради Світлана Драмарецька, директор Білоцерківського міського територіального центру соціального обслуговування Тетяна Гриб, провідний спеціаліст відділу культури і туризму міської ради Олександра Залевська, директор Будинку органної та камерної музики Володимир Клюєв.

У рамках фестивалю у холі приміщення Київського академічного обласного музично-драматичного театру імені П. К. Саксаганського також була розташована виставка декоративно-прикладного мистецтва людей з інвалідністю. Усі бажаючі мали змогу оглянути експонати: картини, фотографії, вишивка та інше.

У заході взяли участь рідні та друзі виступаючих, представники громадськості та журналісти місцевих ЗМІ.

Фотогалерея

Джерело: Біла Церква – офіційний сайт