Тут і сміється, і співає серце

image
18 Липня 2019, 14:31
Поділитися:

Інакше як ошатним гніздечком Антонівський сільський клуб не назвеш. Відремонтований, обнесений новою огорожею, з викладеною декоративною плиткою доріжкою, що веде до входу, він справді заслуговує на звання осередку культури. А те, що цей осередок справді є таким, ще раз підтвердило проведення Дня села в Антонівці.

Зала, де проходили урочистості, була до щенту заповнена відвідувачами. Вже й позносили всі стільці та лави, у якості додаткових місць для глядачів, а ще добрий їх десяток-півтора зазирали у відчинені двері із передпокою закладу.

Сам передпокій та стіни зали прикрашали малюнки учасникі гуртка образотворчого мистецтва та вишивки місцевих майстринь. Але головною окрасою свята стали, безперечно, виступи артистів-аматорів. Причому деякі з них виступали в різних іпостасях: і в сольних номерах, і в колективних. Показували своє вміння як співати, так і ставити сценки.

А розпочалося святкування із благословіння настоятеля храму Пресвятої Богородиці отця Володимира.

Вітальні слова на адресу громади звучали від сільського голови Івана Владимирова, голови районної ради Івана Семцова, заступника міського голови Володимира Бойка та Горохівського сільського голови Володимира Демиденка. Гості не лише привітали винуватців свята, а й вручили подарунки, які Іван Владимиров передав для сільського клубу. А тим часом усіх присутніх в залі пригостили смачною випічкою.

Радували своїми талантами жителів та гостей села місцеві таланти та аматори сцени із сусідніх сіл: колектив “Мережка” та “Рідні наспіви”, Ліза Борисова, Марина Богіна, Маша Стадник, Діма Джулай, Світлана Бєлих.

Не обійшлося на святкуванні й без подарунків. Від імені громади Іван Владимиров привітав її найстарших жителів – 90-річних Марію Тодосівну Охріменко та Григорія Трохимовича Шевелу. А ще 80-річних ювілярів Івана Сергійовича Колесана, Ганну Іванівну Стеценко, Марію Андріївну Демиденко, Євгена Федоровича Сіньова.

Отримав подарунок – наплічник – і єдиний цьогорічний першокласник Богдан Граб.

Келихами шампанського, подарунками, оплесками та щирими словами вітали присутні новостворені молоді сім’ї Анни та Максима Яковенків, Івана та Тетяни Грабів.

Лунали слова вдячності й на адресу працівників різних сфер села – Галини Таргоній, Наталії Крутько, Олени Кузьменко.

Є в Антонівці традиція щорічно визначати краще сільське обійстя та нагороджувати його господарів. Тож в цьому році перемогу вибороли господині Валентина Нетребко, Надія Погребнюк та Марія Довгоп’ят.

По завершенні свята усіх чекало смачне пригощання та дискотека. А дітлахи мали змогу розважитится на батуті та ігровому майданчику.

Антонівська громада щиро дякує за пітримку у проведенні свята СК “Агробізнес”, ФГ “Бобр” і ФГ “Куркуль”, ФГ “Колос”, ФГ “Соломченко”, ФГ “Припіяло” та ТОВ “Олімп”.

Джерело: Вісник Кагарличчини — Головна