Тут безпечно: в ірпінському сквері Мами встановили 10 камер відеоспостереження

image
31 Серпня 2021, 09:48
Поділитися:

До річниці Незалежності України в Ірпені по вулиці Новооскольська відкрили новий сквер Матері. Заради більшої безпеки містян, у сквері встановлено 10 камер відеоспостереження та кнопку швидкого реагування «SOS».
Про це повідомляє пресслужба Муніципальної варти у фейсбук.
«Як і всі інші рекреаційні зони, сквер Мами є зоною вільною від куріння та вживання алкоголю. За куріння та розпиття алкогольних напоїв в громадських місцях, за порушення правил благоустрою міста передбачена відповідальність кодексом України про адміністративні правопорушення»,- зауважується у дописі. 
На території скверу встановлено таблички-нагадування правил поведінки, інформаційні стенди та кнопка екстреного зв’язку з Муніципальною вартою. Будь-яка людина, якій загрожує небезпека, яка стала свідком правопорушень, якій потрібна інформація, чи яка потребує допомоги, може натиснути «SOS». Виклик надійде на пульт Муніципальної варти, з вами на зв’язок вийде черговий і направить групу швидкого реагування. Також це перша зона відпочинку в Ірпені, яка обладнана рупорним гучномовцем.

При облаштуванні скверу Матері в Ірпені було збережені всі дерева та проведено додаткове озеленення – прркладено газонну траву та висаджено квітучі кущі. Для зручності відвідувачів зроблено сучасне освітлення, прокладено доріжки. огороджено майданчик для вигулу собак та облаштованомісця відпочинку – зручні лавки та лежаки. 

Нагадаємо, що такі самі «тривожні кнопки» вже встановили в двох лікарнях Ірпеня. 
Крім того, «тривожні кнопки» будуть встановлені на вулицях Ірпеня. Усього в міста і планують розмістити 10 «тривожних кнопок».
У грудні минулого року, ірпінське Управління праці та соціального захисту, по вулиці Дем’яна Попова, також отримало кнопку тривожного виклику групи швидкого реагування.
Підписуйтесь на нас уФейсбук, ІнстаграмтаТелеграм, щоб не пропустити цікавих та актуальних новин Ірпеня та регіону!
Джерело: 04597.com.ua

Джерело: Новини Ірпеня – головні і актуальні Ірпіньські
новини сьогодні на 04597.com.ua