Цифровізації в дії. У Києві відбудеться перша інноваційна онлайн-конференція коворкінгів

image
17 Вересня 2020, 12:11
Поділитися:

17 сентября 2020 г. 12:05

У Києві 24 серпня відбудеться перша інноваційна онлайн-конференція “Coworking Conference: Digitalization” за участі провідних вітчизняних і закордонних спікерів.

Про цеKV повідомили організатори.

Під час заходу бізнес-спільнота та представники коворкінгів обговорять, як зробити гнучкий робочий простір максимально зручним для резидентів та як перейти на новий рівень діджиталізації щоденних процесів: хмарні системи доступу, автоматизація друку, дизайн costumer journey тощо.

в Телеграм

За словами Вікторії Журбас, організаторки заходу, діджиталізація локацій є особливо актуальною зараз, оскільки новий погляд на місце для роботи ще більше схиляється у сторону коворкінгів, які адаптовані до потреб споживачів. “Стартапи все частіше шукають гнучкий робочий простір, який буде змінюватись разом із командою. Про те, як створити таку локацію, зокрема поговоримо з фахівцями галузі”, – зазначила вона.

Всі спікери заходу – практики, які дадуть концентровану інформацію про digital-інструменти. Доповідачі або самі створили ці інструменти, або реально ними користуються, або впроваджують у різних коворкінгах. “Після конференції не треба буде шукати інформацію про оптимізацію роботи коворкінга, про зниження втрат, про впровадження нових систем. Можна послухати виступи, поставити питання, обмінятись досвідом – і починати працювати”, – зауважила Журбас.

Цільова аудиторія конференції – бізнес-спільнота, фахівці у галузі комерційної нерухомості, гнучких офісів, коворкінгів та робочих місць нового формату.

Кому буде цікаво:

засновникам коворкінгів;

топ та міддл-менеджменту

забудовникам та менеджерам з розвитку компаній-девелоперів;

журналістам у сфері технологій, нерухомості та нових робочих місць;

ком’юніті-менеджерам, які прагнуть розвиватись;

просто тим романтикам, які люблять цю індустрію.

Мова події: англійська

Реєстрація – за посиланням.

Читайте: В Фастове состоится конференция о культурных ценностях

Фото: пресслужба

КиевVласть

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона