Цієї ночі ворог обстріляв припортову інфраструктуру на Одещині та теплоелектростанцію ДТЕК

Цієї ночі ворог обстріляв припортову інфраструктуру на Одещині та теплоелектростанцію ДТЕК
23 Жовтня 2023, 10:36
Поділитися:

23 жовтня 2023 г. 10:27

В ніч на 23 жовтня ворог обстріляв Дніпропетровщину, Хмельниччину та Одещину. На Одещині уламками збитого дрона було пошкоджено дах складської будівлі об’єкта припортової інфраструктури в Одеському районі. Крім того, внаслідок обстрілів постраждала одна з теплоелектростанцій ДТЕК.

Про це KВ стало відомо з повідомлень в телеграм-каналах голови Дніпровської облради, Хмельницької ОВА, Сил оборони півдня України та пресслужби ДТЕК.

Підписуйтесь на “КиївВладу”

Як повідомив заступник начальника Хмельницької ОВА Сергій Тюрін вночі ворог атакував Хмельниччину.

“І знову на захисті наші сили ППО. Станом на цей час, відомостей щодо постраждалих або пошкодження майна немає. Дякуємо за оборону Збройним Силам України”, – повідомив Тюрін.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

Голова Дніпропетровської облради Микола Лукашук повідомив, що Повітряні сили Повітряні Сили збили ракету над Синельниківським районом області.

В Силах оборони півдня додають, що нічна атака ворога ударними безпілотними літальними апаратами типу “Shahed-131/136” цієї ночі тривала понад 3,5 години.

“Сили протиповітряної оборони на південному напрямку працювали потужно і зосереджено. Ворог спрямував дрони-камікадзе з кримського мису Чауда по припортовій інфраструктурі Одещини. Заходили на удар вони переважно з моря, де їх і зустріли підрозділи протиповітряної оборони. 9 БпЛА було збито на Одещині, ще 1 на Вінниччині”, – зазначили в силах оборони.

Повідомляється, що уламками збитого дрона було пошкоджено дах складської будівлі об’єкта припортової інфраструктури в Одеському районі. Пожежу оперативно приборкали вогнеборці. Люди не постраждали.

Крім того, внаслідок обстрілів постраждала одна з теплоелектростанцій ДТЕК. На щастя, обійшлося без постраждалих.

“Внаслідок атаки серйозно пошкоджено обладнання підприємства. Після припинення обстрілів енергетики розпочали ліквідацію їх наслідків. В умовах атак ворога ДТЕК продовжуємо робити все можливе для підтримання надійної роботи української енергосистеми”, – повідомили в ДТЕК.

Нагадаємо, у ніч на 23 жовтня ворог атакував Україну “шахедами”, керованою ракетою Х-59 та безпілотником невстановленого типу. Повітряними силами було знищено 13 БпЛА “Shahed-136/131”, 1 керовану авіаційну ракету Х-59 та 1 ударний БпЛА (тип не встановлено).

Читайте: Цієї ночі Повітряні сили знищили в небі над Україною 14 БпЛА та 1 ракету

Фото: відкриті джерела

КиївВлада

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона