Цієї ночі українські військові знищили 30 ворожих дронів-камікадзе

image
19 Грудня 2022, 10:04
Поділитися:

19 грудня 2022 г. 09:51

У ніч з 18 на 19 грудня 2022 року під час чергової атаки рашистів дронами-камікадзе українські військові виявили близько 35 баражуючих боєприпасів.

Про це KВ дізналась з повідомлення пресслужби Командування Повітряних Сил ЗСУ.

Підписуйтесь на “КиївВладу”

Як повідомляється, у ніч з 18 на 19 грудня 2022 року російські окупаційні війська атакували Україну дронами-камікадзе іранського виробництва “Shahed-136/131”.

За даними командування, загалом виявлено близько тридцяти п’яти баражуючих боєприпасів. Як і минулого разу ударні БпЛА були запущені зі східного узбережжя Азовського моря.

“Силами та засобами Повітряних Сил Збройних Сил, у взаємодії з іншими складовими Сил оборони України, знищено тридцять “шахедів” російських окупантів”, – повідомили у пресслужбі Командування Повітряних Сил.

До знищення повітряних цілей було залучено підрозділи зенітних ракетних військ, винищувальної авіації, мобільні вогневі групи.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

Нагадаємо, у ніч з 18 на 19 грудня 2022 року рашисти здійснили масовану атаку дронів-камікадзе на Київ та Київську область. Зафіксовані влучання по об’єктах критичної інфраструктури. Попередньо, обійшлося без жертв.

Читайте: Окупанти вночі атакували Київ та область дронами-камікадзе

Фото: Командування Повітряних Сил ЗСУ.

КиївВлада

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона